Leveringsvoorwaarden van tafeldeco, een handelsnaam van ervopro bv

Home Leveringsvoorwaarden

Alle prijzen op de website van Tafeldeco  zijn inclusief BTW.

Wij hanteren enkel verzend/behandelingskosten, eenmaal per order zodat de product prijzen altijd zo laag mogelijk blijven. Naast deze verzend/behandelingskosten hanteren wij geen verdere kosten.
Lage verzendkosten binnen de rest van Europa.
Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de volledige betaling. Gemakshalve bieden wij u aan om via IDEAL of credit card te betalen bij het plaatsen van uw bestelling. Voor overige landen binnen Europa bieden wij land specifieke betalingsmogelijkheden.
De consument is verantwoordelijk voor het aangeven van het juiste en volledige aanleveradres. Ervopro BV is niet aansprakelijk indien onjuiste of onvolledige gegevens aangegeven worden.
Als consument heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Indien goederen onbeschadigd, in originele staat en in originele ongeopende verpakking franco geretourneerd worden zal Ervopro BV de aanschafwaarde van de goederen vergoeden. Als uitgangspunt voor het al dan niet vergoeden is of de producten weer als nieuw verkoopbaar zijn, indien er kosten gemaakt moeten worden om de producten weer in een zodanige staat te krijgen dat zij weer als nieuw verkoopbaar zijn dan zullen deze kosten in mindering gebracht worden op het te vergoeden bedrag.
De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Aangebroken verpakkingen worden niet vergoed. Elk artikel is verzegeld, bij verbreken van de verzegeling vervalt het retourrecht, met uitzondering van gebreken aan de goederen die tijdens het productie proces zijn ontstaan. De verpakking is zodanig dat u duidelijk de kleur en versiering kunt zien.
Indien de goederen op enige manier onverkoopbaar zijn geworden door toedoen van de consument zullen deze niet vergoed worden.
Indien artikelen niet aan de technische eisen voldoen zoals op onze website vermeld zullen wij ook de portokosten voor het retourneren vergoeden en indien van toepassing ook de aan u in rekening gebrachte porto kosten. Tevens vervallen hierbij de bovenstaande beperkingen van het retourneren.
Wij verwachten dat u de goederen tijdens de bedenktijd behandeld zoals u ze in de winkel ook zou behandelen. Het uitpakken en/of gebruiken en/of beschadigen betekend dat het retourrecht komt te vervallen en er geen restitutie recht meer is. Het betreft hier een product die aan hygiëne eisen dient te voldoen .

Bezoekadres

Halstraat 30
7321 AH Apeldoorn
Nederland

Klantenservice