Pe polyester , milieu bewust, kreukvrij en kleurvast

Home Pe polyester , milieu bewust, kreukvrij en kleurvast

PE POLYESTER, EEN PAAR FEITEN

PE Polyester is absoluut niet te vergelijken met het polyester van vroeger. De kunststoffen uit de jaren 80 en 90 hadden een hoge glans en waren glad en hadden een goedkope uitstraling. Tegenwoordig is dat anders, het PE materiaal is een fijne stof, zeer kleurvast, behoeft nagenoeg niet gestreken te worden, kreukvrij, gaat lang mee en is zeer sterk. Het neemt geen vocht op dus vlekken zijn makkelijk te verwijderen. Het is een fijne , zachte, flexibele stof met een fraaie en mooie uitstraling.
Het gebruikte materiaal heeft een lage glans, hieraan herkent u direct dat alleen het beste materiaal gebruikt wordt. De goedkope PE materialen met een beduidend lagere kwaliteit hebben namelijk een ook een hoge glans, denk maar aan de goedkopere producten die PE gebruiken, gerenommeerde merken gebruiken de beste kwaliteit en wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit producten.

WIST U DAT PE POLYESTER MILIEUBEWUSTER IS DAN KATOEN EN WOL.

Misschien verwacht je dat je uit het oogpunt van duurzaamheid beter kunt kiezen voor bijvoorbeeld katoen, wol of zijde in plaats van polyester. Toch is niets minder waar. Katoen is verreweg de grootste milieuvervuiler als het gaat om stofgrondstof, omdat de teelt van katoen bijzonder intensief is. En ook wol en zijde zijn allerminst milieuvriendelijk te vervaardigen en te hergebruiken. Polyester is minder schadelijk. Bovendien gaan producten waarin polyester is verwerkt langer mee en is het eenvoudig te recyclen. Ook uit het oogpunt van duurzaamheid is polyester een verantwoorde keuze. Ons advies: zet je schroom overboord en probeer het gewoon. Het geavanceerde polyester van de 21e eeuw zal je niet teleurstellen!

Bezoekadres

Halstraat 30
7321 AH Apeldoorn
Nederland

Klantenservice